De Duisenberg-regeling

 

Als u in het verleden de Duisenberg-regeling heeft geaccepteerd dan is uw effectenlease-overeenkomst en uw geschil met Dexia afgewikkeld.

Alleen in het geval dat u in 2007 heeft aangegeven niet gebonden te willen zijn aan de Duisenberg-regeling en u dit kenbaar heeft gemaakt aan notaris Kielstra in Den Haag door middel van een zogenaamde opt-out verklaring, bent u niet gebonden aan de Duisenberg-regeling. Indien u in de tussentijd nog geen andere regeling met Dexia heeft getroffen en uw zaak ook nog niet door een rechter is beslist, dan is uw effectenlease-overeenkomst mogelijk nog niet afgewikkeld.

Omdat het gaat om overeenkomsten die al minstens vijftien jaar oud zijn en inmiddels ook al lang geleden zijn afgelopen, meent Dexia dat het hoog tijd is om de nog resterende geschillen af te wikkelen. 

Wij helpen u graag verder en u kunt rechtreeks contact met ons opnemen om de afwikkeling van uw effectenlease-overeenkomst(en) vrijblijvend met ons te bespreken. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 020 - 820 3949 of u kunt een e-mail sturen naar joost@usg.nl